Veckoslut och ögonsten

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så har den sista tiden varit tuff och stressig. Att arbeta med människor är min passion men det kräver också ett engagemang som påverkar mig både kroppsligt och mentalt. Diagnoser som fibromyalgi och genetiska hjärt och kärlproblem och att därtill vara överempatisk (den diagnosen fick jag och några kollegor av en tidigare chef  :-) gör att det ibland är svårt att få alla kuggar att löpa i varandra. Avtal skall följas, personer har semester, överenskommelser måste förankras hos uppdragsgivare, chefer och kollegor, beslut går ut, underlag ska skrivas under och därtill har språket och kommunikationen en viktig betydelse i sammanhanget. Att lära sig att lita på processen är en av de viktigaste egenskaperna som behövs för att göra ett bra jobb.
 
Den här veckan resulterade i fyra praktikplatser för Sundsvallskontoret, en föreläsning om Samhall som arbetsplats och några intressanta argetsgivarbesök. Jag har nu också äntligen bytt kontor till ett som uppfyller mina krav för att möta deltagare i ett "bra samtal". Nu helg och vila, familj och virkning
 
 
Vår lilla sommarflicka som skulle födas i JULI men kom redan i MAJ och heter JUNI, har nu växt på sig och blivit en riktig ögonsten. 
 
 
Pappa EMIL 33 år tidigare.
 
 
ATTRAKTIONSLAGEN 5 tips till att skapa önskad framtid..
Jag har nu kommit till tips nummer 4.
 
4. Släpp pressen på att du absolut måste ha det du önskar. Att desperat kräva att din önskan ska gå i uppfyllelse bygger in ett motstånd som gör att du inte matchar det du avser. Öva på att släppa motståndet. Exempelvis genom att istället tänka "Skulle det inte vara härligt om xxx" Stärk känslan av tillit och tänk exempelvis: Universum vill mig det bästa. Oavsett hur det blir så blir det som det ska..." 
 
(tankecoachning.se)