Ja, visst gör jag halsdukar.....................

........som jag skrivit tidigare så älskar jag återvinning och vill gärna ta till vara på textilier och garn som jag redan har hemma.
Eftersom mormorsrutan är inne nu så rider jag på den vågen och använder mitt garnförråd (måste också köpa till en del) till mormorsrutor som monteras ihop till en massa saker som plädar, väskor m.m., för tillfället handlar det mest om halsdukar. De kan knytas som en vanlig halsduk eller knäppas ihop med knappar så att de blir till en cylinder att vira runt halsen.

Det är bara att välja vilken färgkombination som passar till höstens jacka!!!!!!!!!!!!!!!!Men i kväll får virknålen vila för min hemläxa i retorikkursen är att göra ett säljande framförande i morgon.
Jag kommer inte att erbjuda någon produkt, utan det jag erbjuder är en livsstil.

Jag återkommer om det senare.

Prioriteringar

När Arbetsförmedlingen och jag hade skilda åsikter om Entrepenörsprogrammet så valde jag att använda min tid till några utbildningadagr i SÄLJANDE RETORIK. Första dagen i dag och det var riktigt BRA. Fortsättning följer på tordag.

Min kropp och jag har också olika uppfattning om om en del saker, men jag har faktiskt valt att lyssna och prioriterar bort Betakursen i kväll. 
I vårast berättade jag om

I höst är det Beta som gäller, men det behöver kanske inte bli varje tisdagskväll. 
Tar en kväll i relaxfåtöljen i stället och arbetar därifrån vidare med min halsdukstillverkning.

Visdomsord för en måndag och lite till

Två foton på DOPKLÄNNINGAR från EmmaSelinas blogg........

 


.........en PRINSESSTÅRTA som Micke på Café Bakgården gjort.


och

ett visdomsord för en MÅNDAG

-Man kommer ingen vart med ett samtal om den andre personens svans bara nätt och jämnt är inom synhåll under konversationens andra hälft.

(http://www.kolumbus.fi/seanhype/luckan/seniornet/nalle.htm)