basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Dags för smärtrehabilitering

Publicerad 2016-08-31 10:19:00 i Allmänt,

Jag har under en längre tid väntat på smärtrehabilitering. Nu har jag under fem veckor fått möjligheten till att lära mig mer om ACT, KBT och Mindfulness. Jag ser verkigen fram emot de här veckorna även om många delar av innehållet redan ingått i min utbildning och tidigare livsfilosofi.

Under sommaren har jag tränat efter ett program individuellt utformat av min fysioterapeut där stavgång har varit det mest positiva. Nu kan jag utöka träningen till gymträning och hela tiden få feadback, tips och råd.

Jag ser verkligen fram emot att under de här fem veckornas heltidsprogram få möjligheter att sätta fokus på mig och min träning och mitt eget mående. Det är inte alltid jag gjort det valet.

SEPTEMBER,  visa dig från din bästa sida.

Sol och värme gör allt så mycket lättare.

 

Någon som har erfarenhet av MMR, hör gärna av er!

 
Fjolårets ringblommor lever vidare från de frön jag torkat under vintern.
Nu är det snart dags att förtsätta processen och ta tillvara på årets frön inför nästa års sådd. 
 
 

 

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Du hittar mina boktips här under kategorin VID PENNAN och på Instagram under @basilica55 och mina tips om mat under kategorin VIKTVÄKTARNA och på @basilicakost. Följ mig gärna på Instagram också. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela