basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

"Bloggare inspirerar"

Publicerad 2015-04-26 10:42:00 i Allmänt,

Blodsjukas Förening i Västernorrland firade 30 år i onsdags. Lari Salinen berättade om sin camp mot cansern och hans berättelse berörde oss alla som lyssnade, både patienter och anhöriga. EmmaSelina lyssnade och nickade igenkännande och även för mig som anhörig kom minnen och känslor tillbaka. 
 
 
Kjell Lönnå och Kammarkören firar 50 år i år och i går hälsade de som vanligt våren välkommen i musikens tecken. Sven Bertil Taube var gästartist på Caprice 2015. Fantastiskt att som 80 åring orka med två så intensiva föreställningar på samma dag. Ett filmteam fråb SVT filmade under kvällen för en dokumetär om Kjell Lönnå, men innan den sänds hoppas jag att jag hunnit läsa hans bok "Sången är min" som ligger på mitt nattduksbord och väntar på sin tur i läsordningen.
 
 
I serien "Bloggare inspirerar" lyfter Punctum saliens – mer Människa fram skribenter och författare som publicerat gästinlägg för Punctum saliens under de senaste åren. Som andra blogg har basilicablogg.se under veckan lyfts på Punctum salens hemsida, Facebook, LinkedIn och Twitter. Jag kan bara tacka för all positiv respons jag fått och är naturligtvis mycket glad över att det jag skriver också påverkar andra positivt. 
 
 

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Du hittar mina boktips här under kategorin VID PENNAN och på Instagram under @basilica55 och mina tips om mat under kategorin VIKTVÄKTARNA och på @basilicakost. Följ mig gärna på Instagram också. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela