basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Här är polisen som......

Publicerad 2012-02-25 10:10:49 i Allmänt,


........... är bjuden på maskerad.Förra helgens "tilltro till min egen förmåga" slutade med att jag fick problem med luftrören. Hostan och kvavheten har de sista 7 dagarna tagit all den energi som blivit över efter en dag på Kyrkogatan 26. 
Med det vill jag säga att
 HÖGARNA LIGGER KVAR.

I helgen struntar jag i högarna och ordnar för lördagsparty med prinsen och prinsessorna. Vi skall baka hamburgerbröd, steka hamburgare, äta jordgubbar doppade i vit choklad och dricka massor av egenpressad apelsinjuice.

För att inte rubba deras cirklar totalt så har jag inhandlat några chipspåsas också.

Trevlig helg!

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela