En helg med PRINSEN

Att vara FARMOR är någonting speciallt men också någonting individuellt. Vill inte vara någon klassiker som Farmor Anka.utan vill vara en farmor som ger trygghet och stöd  när det behövs.

Det har varit en underbar helg med PRINSEN.
Han tar nu kontakt med farmor på ett sådant sätt att man smälter som glass i solsken.Här äter PRINSEN gröt med god apit.

Familjegraven

Jag ligger väl lite efter men först nu har jag läst Katarina Mazettis fortsättning på "Grabben i graven bredvid". Ingen höjdare kanske men visst var den värd att läsa. Jag hade nog väntat mig något annat, MEN NU VET JAG.
Grabben i graven bredvid hade ett öppet slut. De skulle göra tre försök att få barn och blev det inget skulle de gå skilda vägar. Blev det något............

Ja det blev barn. Ut flyttar Anita, kusinen som Benny haft ihop det med under tiden. In flyttar Desiré.  De försöker sedan att leva familjeliv. Visst är den gripande, inte speciellt spännande, men slagkraftig och inte utan konflikter.


      Ni som läst den. VAD TYCKTE NI???????Vilken mörk och tråkig dag det varit

Jag började att titta på gamla kort som var inlagda på min mp3 spelare och fick skräckminnen när jag såg bilderna från min dromedarridning  för några år sedan. En kamel har två pucklar att sitta mellan men en dromedar har en puckerl att sitta på. Turen i öknen känndes mycket lång, men som ni ser så tog den slut och jag fick hjälp att stiga av.Det suger lite i restarmen en sån här mörk och tråkig augustidag och Kairo känns avlägset. Men när bilden togs var jag inte  långt borta från de mäktiga pyramiderna.