Bambi på hal is

Julstämningen som infann sig i helgen byttes snabbt mot en tillvaro på hal is. I dag är vi nog många som likt Bambi halkat runt  på gator och parkeringsplatser. Men turligt nog är jag nu hemma välbehållen och förhoppningsvis så har ni också klarat er utan benbrott i dag. 

Mindre än en månad kvar till jul och snart skall de små tomtenissarna fram.
Foto från JULEN 2010.

Julmarknad, Julköttbullar, Julmusik och Julsnö

Efter en vecka med seminarium, informationsmöten och studiebesök så har jag i helgen balanserat upp tillvaron med att besöka barnbarnen, en julmarknad, steka massor av julköttbullar, lyssna på julmusik  och att se på fallande julsnö utanför köksfönstret.

I morgon väntar en ny vecka och nya utmaningar.


Jag har en viss förkärlek för nyckelpigor och fastnade för en tygpåse för plastkassar som en bekant sålde på julmarknaden i lördags. Hon skarattade gott när jag talade om att den skall hänga i mitt badrum och fyllas med en massa toaruller.


Det är alltid roligt att hitta nya användningsområden till praktiska ting,
för nöden har ingen lag ;-)

Aloe Vera

Under det sista halvåret har jag provat många olika produkter med Aloe Vera. Flertalet av dem tycker jag är mycket bra och vissa av dem har blivit till riktiga favoriter. Aloe Vera tillhör liljefamiljen och i familjen ingår blomväxter, men också sparris, lök och vitlök.

Hittade den här länken från Expressen Hälsa på en facebooksida. kanske kan den intressera fler än mig.

Till något helt annat.
Vintern dröjer och i väntan på pulkåkning får det bli en cykeltur för två små prinsessor.

Fotot taget från EmmaSelina.blogg.se