basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Tid för återhämtning

Publicerad 2012-04-30 21:50:41 i Allmänt,

Långa arbetsdagar och sjukdom i familjen har gjort att de sista veckorna har varit extra ansträngande både psykiskt och fysiskt. När det gäller sjukdom så börjar vinden vända och vi förlitar oss på att sjukvården gör sitt yttersta. Vi har gjort det förut och vi gör det igen med stor tillförlit.

Som ni säkert alla redan vet så är min ultimata återhämtningsplats OLIVLUNDEN. Här viner vinden och vi har inte någon tanke på att tända brasan men turligt nog så är det bara att tända brasan inne och MYSA.

Jag har en vän från Thailand och hon vet hur hon skall pyssla om en stressad yrkesarbetande svensk kvinna. I dag fick jag handbad, manikyr, lack och sedan nack, arm och handmassage. Det gav verkligen tid för återhämtning och allt var en gåva till mig från min vän.
Familjen har naturligtvis också bidragit till min återhämtning och EmmaSelinas
 smörgåstårta underlättade söndagens matlagning.
Här hugger vi in.

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela