Tid för återhämtning

Långa arbetsdagar och sjukdom i familjen har gjort att de sista veckorna har varit extra ansträngande både psykiskt och fysiskt. När det gäller sjukdom så börjar vinden vända och vi förlitar oss på att sjukvården gör sitt yttersta. Vi har gjort det förut och vi gör det igen med stor tillförlit.

Som ni säkert alla redan vet så är min ultimata återhämtningsplats OLIVLUNDEN. Här viner vinden och vi har inte någon tanke på att tända brasan men turligt nog så är det bara att tända brasan inne och MYSA.

Jag har en vän från Thailand och hon vet hur hon skall pyssla om en stressad yrkesarbetande svensk kvinna. I dag fick jag handbad, manikyr, lack och sedan nack, arm och handmassage. Det gav verkligen tid för återhämtning och allt var en gåva till mig från min vän.
Familjen har naturligtvis också bidragit till min återhämtning och EmmaSelinas
 smörgåstårta underlättade söndagens matlagning.
Här hugger vi in.

Fyra lediga dagar...............................

........och lördagen blir en dag bara för mig själv.

På agendan står:
Mitt gäsinlägg på Punctum saliens som skall publiceras i juni och har deadline i början på maj.
Blodsjukas Förenings hemsida som behöver en rejäl uppdatering och en ....
Långpromenad.

Kompetensförsörjning är min arbetsgivares huvuduppgift vilket betyder både krav och fördelar för mig. Tisdagens Stora Chefsdag handlade om framtidens ledarskap och gav en resa tillbaks i tiden med Kung Arhur och riddarna kring runda bordet. Vi har också ett mycket bra samarbete med Näringslivsbolaget så deras Företagarfrukost är en bra arena för nätverkande. Frukosten bestod av goda frukostsnittar och en del information av Anita Öberg, Magnus Sjödin med flera. I heta stolen satt den här morgonen f.d. längdskidåkaren och entrepenören Vladimir Smirnov.

Solen skiner och havet glittrar utanför mitt fönster.

Carpe Diem.