basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Visions of the Seas

Publicerad 2009-07-31 20:08:24 i Allmänt,

Lediga dagar rusar fortfarande förbi och det är 1000 saker som skall göras. Jag gillar verkligen att arbeta men kan inte säga att jag längtar till jobbet just nu. Vet inte riktigt hur hösten kommer att se ut men det visar sig nog med tiden.
Förbereder oss för en kortkryssning med Visions of the Seas till Ryssland och Estland. Men har fortfarande en del att göra före, bl.a. en tur ut till stugan.

(www.royalcaribbean.se/kortkryssning/)

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Du hittar mina boktips här under kategorin VID PENNAN och på Instagram under @basilica55 och mina tips om mat under kategorin VIKTVÄKTARNA och på @basilicakost. Följ mig gärna på Instagram också. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela