basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Veckans sammanfattning

Publicerad 2013-02-17 19:26:00 i Allmänt,

Som jag skrivit många gånger tidigare så rusar veckorna fram. Den här veckan har jag slagit ett personligt rekord med 7 föreläsningar på 32 timmar. Bara att Tacka och ta emot när andra ordnat och bokat in intressanta aktiviteter. Ibland är det riktigt skönt att bara följa med flödet och kompetenshöja sig på arbetstid.

 

Några av de intressantaste föreläsarna var Ynge Bergqvist grundaren av Ishotellet i Jukkasjärvi och gotlänningen, entreprenören och företagsledaren Pigge Verkelin.

 

Mysig och lugn söndagskväll som avslutning på en hektisk vecka.

Foto: basilica

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Du hittar mina boktips här under kategorin VID PENNAN och på Instagram under @basilica55 och mina tips om mat under kategorin VIKTVÄKTARNA och på @basilicakost. Följ mig gärna på Instagram också. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela