Lita på processen

Att vara beroende av myndigheter och beslut är frustrerande. Tiden går och tid är pengar. Lita på processen säger min kollega och gudarna skall veta att jag försöker. Även om jag nu har lärt mig en del från våra tidigare verksamheter så måste jag medge att jag ibland är nära att kasta in handduken. Fredagen sen 31 oktober måste alla kuggar sitta rätt och hjulet rulla. Annars...................
 
Daniel Bengtsson författare till "Samurajvarning- en njutningsfull och effektiv väg till återhämtning" skriver på bokens facebooksida "Lita på processen, lyssna till den, ha tilltro till den. Men driv den samtidigt framåt, ge den energi och uppmärksamhet. Lär dig känna efter när det är läge att ge dig till tåls och när det är läge att agera. Allt är en fråga om time:ing.När time:ingen är rätt kommer du känna det i varenda cell i din kropp - det känns väldigt tydligt."
 
Jag har bestämt mig för att att ge mig till tåls, räkna till tre och LITA PÅ PROCESSEN.
 
När det gäller 5:2 så litar jag helt på processen. Dagens vikt visar -4 kilo på vågen och det känns helt OK.
 
I Må Bra guiden finns en del tips som kan underlätta vardagen. Läs och se själv om det är någonting som passar dig. 
 
Nu har vi vintertid igen och här är mitt inlägg 2012.
 
 

Veckans 5:2 soppa

Svenskodlad grönkål finns nu i butikerna och grönkålssoppa som 5:2 lunch, kan det bli bättre. Det finns många olika recept att hitta på webben och de flesta har mycket lågt kalorivärde. Det är oftast gräddmängden som skiljer och den avgör jag helt själv. 5:2 dagar äter jag bara soppan till lunch men övriga dagar passar ägghalvor eller lite riven ost bra till.
 
 
 
En perfekt flaska till lunchsopporna.
De två burkarna som skruvas fast under kan användas som förvaring av ägg, ost eller andra sopptillbehör.