Skriva med hjärtat-glädjefyllt skrivande

Bor du i Sundsvall och är intresserad av att skriva?
Vill du ha hjälp att komma igång med ditt skrivande?
Vill du träffa andra som också tycker om att skriva?
Vill du diskutera skrivande med andra skrivintresserade?? 
 
Dags för höstens skrivcirkel!
 
Den 4 oktober startar Studieförbundet Vuxenskolan upp en cirkel för alla som vill inspirera och inspireras till att sätta minnen och andra berättelser på pränt. Under kategorin "Vid Pennan" här ovanför kan du läsa mer om vårens cirklar. Jag ser fram emot en spännande höst! Kanske träffas vi där?
 
HÄR är en länk till Studieförbundet Vuxenskolans hemsida om du vill läsa mer om kursen. Det går också att anmäla sig direkt från den sidan.
 
 

Små steg för välmående

Jag vill börja med att tacka alla, för att mitt inlägg om att skapa förändring fått så stor respons. Genom att texten uppmärksammats och delats på Facebook, har det nått ett stort antal läsare. Jag har också fått positiv återkoppling på att många delar mina tankar om vikten av att små förändringar är en bra början för morgondagen. En liten beteendeförändring till det bättre varje dag, blir i slutändan 365 på ett år. Alla blir kanske inte bestående, men vilka vinster det kan bli för välmåendet. Har jag lite extra energi någon dag så försöker jag att använda den för en skogspromenad. Jag har alltid varit en sommarmänniska, men sensommar och höst vinner allt mer och ger både frisk luft och nyttig mat i frysen
 
Under många år arbetade jag med nutritionsfrågor och intresset för "bra mat" finns fortfarande kvar. Att göra små förändringar i sin kost kan ge många bra effekter på lång sikt och hösten är en mycket bra tid att börja på. Att prova nya recept och använda grönsaker på ett annorlunda sätt, är en bra förändring som på lång sikt kan ge stora hälsovinster. 
 
 
Färgsprakande augustimat. 
 
 
 Bra mat från skogens skafferi.