Måndagsfunderingar

Det känns lite speciellt att se alla nyhetssändningar från Egypten. Ett flertal av de platser man nämner i sändningar har vi besökt och hade precis börjat smida planer på att återvända dit en tredje gång inom snar framtid.

Nu lägger vi planerna på is och konsentrerar oss på annat...........

.......för min del blir det hanverk........

...och vårdrömmar.

Ännu en intressant dag ......

....där vi lärt oss använda rösten och kroppen för att nå ut med det vi vill säga med energi kvar.

Den här veckan har inneburit ett flertal tillfällen som både gett och tagit energi. Som jag skrivit tidigare så borde jag ligga lågt ibland och vara nöjd HÄR och NU men p.g.a. att jag har svårt att låta bli att anta utmaningar så tullar det ofta på min energibank. Men allt som är positivt och går under benämningen VILL är alltid bättre än MÅSTEN.

Veckan har inneburit början på en  handledarutbildning, processledarjobb och i dag yoga och röstvård tillsammans med en teaterpedagog. Nu gäller det att ta en lugn kväll med gubben och samla energi för en ny vecka.

Ibland är det svårt att veta vad man skall lägga energin på.

Visst vore det enkelt om det vore som i trafiken.

Kör på rätt sida om PILEN

Nätverkande

En förmiddag varje vecka träffar jag mina vänner i den "nätverksgrupp" som går under namnet "Kackelklubben". Det är kvinnor med skiftande bakgrund och ålder,  men med ett flertal gemensamma nämnare. Glädje, engagemang, nyfikenhet och erfarehet är några av nyckelorden för gruppens  8 deltagare.

Det här kan man bl.a. läsa i Wikipedia om nätverk
"Ett personligt nätverk är alla de kontakter som en individ har med andra personer. Det personliga nätverket delas in i dels privat nätverk dels professionellt nätverk."
"Det professionella nätverket är mycket viktigt för många yrkesroller då man ofta använder sitt nätverk för att nå sina mål. Goda kontakter och ett stort nätverk är något som präglar framgångsrika personer."

Det låter väl lovande!!!!!

 

Dagens inplanerade aktiviteter är en långpromenad och en god lunch på stan med gubben.

PS.
Promenaden är nu avklarad och dagens lunch blev en Chicken Meal med sallad.
Vad annars för en medlem i Kackelklubben.
DS.