Livets efterrätt

Ännu en PRINSESSA har berikat vårt liv. Precis som våra tvillingprinsessor så kom hon mycket tidigare än vi väntat och kommer att få stanna kvar på sjukhuset en tid framöver. I dag har prinsen fått träffa sin lillasyster och på fredag skall gubben och jag få ta del av livets efterätt.        
 
 
Länge sedan jag lade ut något hantverk, men turligt nog så
hann jag bli klar med prinsessans filt i mormorsrutor.

Lycka i repris!

 
Jag blir lika glad varje gång de här tulpanerna trotsar kyla och blåst och tittar fram bara några meter från vattenbrynet och det kalla havsvattnet. Det ger mig hopp om sommar, värme och sol ännu en gång.

Lästips!

 
Hos MiaMaria på Vängåvans bokhandel köpte jag den här lilla hjälpredan för värkande armar. Det är helt fantastskt liten kudde som håller boken på plats utan handkraft. En uppfinning som passar extra bra för personer med diagnoser som artros och fibromyalgi. Boken ligger stadigt i knät eller på ett bord. Bara att bläddra och läsa. 
 
Bokens tiltel är också ett Lästips. Vi bara lyder- en berättelse om Arbetsförmedlingen. Boken är en intressant och rolig genomlysning av Sveriges minst omtyckta myndighet, skriven av Roland Paulsen.