basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

De nominerade är.....

Publicerad 2014-09-27 11:04:00 i Allmänt,

Det började som en allergisk reaktion och utvecklades till hosta och astmabesvär. Åtta veckors hostande och kippande efter luft börjar nu sätta sina spår i kroppen och jag önskar verkligen att jag blir frisk igen. Med hjälp av olika medicinska preprat och "det är bara att gilla läget" hankar jag mig hjälpligt framåt. 

I torsdags besökte jag Sundsvall Business Awards 2014. Lika galalikt som vanligt med god mat, vackra kläder, pampig musik och massor av "De nominerade är........ ". Många vinnare utsågs under kvällen men den som jag vill lyfta fram här är Årets Rookie som delades ut av Åkroken Business Incubator, till ett nytt företag i Sundsvalls regionen som har modet att göra det oväntade, och har en affärsidé med innovationshöjd och tillväxtpotential. Årets Rookie gick till Unika butiker som jag skrev om i ett tidigare inlägg HÄR. 

 Grattis Unika Butiker!

Nu ligger en lång ledig lördag framför mig och bara väntar på att fyllas av någonting som jag inte riktigt har bestämt ännu. Händer inte ofta men känns som en bonus att spontant  kunna göra det jag vill precis NU.

 

 
Utsikt från Södra Berget
 
 
En rosa dröm 

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela