Vilket blåsväder det är.......

.........Fettdoktorn Annika Dahlqvist årets förvirrare......är det någon som kommer i håg vad jag skrev om min ambivalens när det gäller henne. Jag såg henne på Godmorgonprogrammet i morse och kan ju inte precis säga att hennes insats där var till hennes fördel.

.......och Sjukhusdirektören Margareta Rödeén får sparken och Landstingsdirektören Sara Ekström slutar. Bakgrunden till konflikten är att Margareta Rödén valt att gå vidare i omställningsarbetet på Sundsvassjukhus utan Mantecs toppkonsulter.
På ST.nu kan man rösta om det var fel att Margareta Rödeén får avgå och även där är jag ambivalent.

.............vem sitter säker i dessa tider???????
Jag hoppas verkligen att Ewa Söderberg vet vad hon gör den här gången????


Själv har jag tillbringat en stor del av den senaste tiden med prinsen och det känns bara lugnt och fint.

Lutande tornet i Pisa medmera

Jag läste på Glamour.se om att pastamärket Barilla hade inlett ett samarbete med svenska designern Bea Szenfeld där hon skapat en klänning i pasta som en del av Barillas ”Summer Collection”-kampanj. Pastaklänningen har man kunnat se på Hallwylska Museet i Stockholm från maj till augusti under sommaren 2009. Jag kan inte låta bli att undra över vem som bär den nu eftersom den troligast har sålts på Tradera och intäckterna har gått till stiftelsen MinStoraDag.                                                         
Att pasta är användbart som till juldekorationer, broscher, skulpturer mm. visste jag redan, men kläder det var någonting nytt.

I somras när vi besökte St. Petersburg med båt fanns den här skulpturen på en av båtens buffébord.