basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Basilica Reused

Publicerad 2010-08-30 19:10:00 i Allmänt,

Jag har kämpar mot länge, men blir mer och mer RetroTokig. Läser bloggar där det presenteras saker som jag minns med mest positiva men ibland också negativa känslor. Alllra mest gillar jag brukdföremål och jobbar dagligen med olika hantverk där jag återanvänder gammalt material som lakan, gardiner, garner och gamla knappar.

När jag nu har mer tid så blir besöken på Erikshjälpen och den nyöppnade butiken HK i Skönsberg fler och fler. Jag kommer alltid hem med slitna lakan, gamla saftflaskor, glasburkar, gamla kläder och inte minnst knappar i olika färger ....... inte alltid till glädje för gubben men han tiger stilla.

Jag blev tydligt idiotförklarad av mina barn när jag satte upp den här tavlan men den andas
verkligen 70-tal för mig.
 

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela