basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Mat för alla sinnen

Publicerad 2014-04-29 20:05:00 i Allmänt,

Några av Islands smakupplevelser har varit kattfisk, torsktunga, kammussla, kungsfisk, oxkind, röding, lammfilé, friterad saltgurka och naturligtvis Islänsk fisksoppa. Himmelriket för en matintresserad turist som äter med alla sinnen. Jag hade förväntat mig att de följer gamla matvanor men moderna isländska kockar lägger betoningen på kvaliteten på de tillgängliga matvarorna istället. Stoltheter i det isländska köket är kvaliteten på lammkött, skaldjur och en mer nutida skyr.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Du hittar mina boktips här under kategorin VID PENNAN och på Instagram under @basilica55 och mina tips om mat under kategorin VIKTVÄKTARNA och på @basilicakost. Följ mig gärna på Instagram också. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela