basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Spindelkakor till halloween đŸ•·

Publicerad 2020-10-25 14:22:58 i AllmÀnt, Mat och Bröd, ViktvÀktarna,


Jag vill gÀrna skilja pÄ Halloween och Allhelgona. Barn och barnbarn har alltid firat halloween helgen före och det passar oss bra. I Är Àr 31 oktober pÄ samma dag som allhelgonadagen, men jag vÀljer att lÀgga fram mina pumpor en helg tidigare Àven i Är.

Mina kakor med lakritsspindlar fĂ„r gĂ„ i repris, för de Ă€r enkla att göra och inte lika lĂ€skiga som mĂ„nga andra kakor jag sett. Mindre söta alternativ kan vara bananmuffins som grund och svarta druvspindlar eller varför inte Ă€gg- och skinkmuffins med spindlar gjorda av svarta oliver.

Jag gör ett recept pĂ„ hallongrottor med marsanpulver, men hĂ€r utan hallonsylt. Spindlarna Ă€r hela lakritskulor och ben skurna av lakritsbĂ„tar. Ögonen Ă€r kristyr av florsocker.
Recept till Hallongrottorna HÄR
Ägg och skinkmuffins med mandelmjöl HÄR

Bus eller godis? đŸ‘»đŸŽƒđŸ‘»đŸŽƒđŸ‘»đŸŽƒ
(null)
Liknande inlÀgg

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlĂ€gg, de ger svar pĂ„ mĂ„nga frĂ„gor men sĂ„r ocksĂ„ frön till nya frĂ„gestĂ€llningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, dĂ€r ett inlĂ€gg skall informera, motivera och inspirera bĂ„de mig och er som lĂ€ser. Mina inlĂ€gg Ă€r en kompass i dĂ„tid, nutid och framtid och alla Ă€r lika viktiga för att se en helhet. Ensam Ă€r inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Du hittar mina boktips hĂ€r under kategorin VID PENNAN och pĂ„ Instagram under @basilica55 och mina tips om mat under kategorin VIKTVÄKTARNA och pĂ„ @basilicakost. Följ mig gĂ€rna pĂ„ Instagram ocksĂ„. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar sĂ„ skriv en kommentar hĂ€r eller skicka ett meddelande pĂ„ basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela