"Min tid räcker aldrig till och jag skulle behöva fler timmar på dygnet. Men jag är medveten om att det inte är tiden som är mitt problem, utan planering, prioritering, kraft och ork. Ibland behöver jag stanna upp och hitta balansen i den vardagliga, oftast lite kaotiska värld som jag befinner mig i. Ofta upplever jag mig själv som cirkusdirektören i min egen livscirkus och att jag har möjligheter att påverka om jag verkligen ger mig tid för eftertanke. Varje morgon när jag står där mitt i manegen, med en ny dag att ta beslut om, så gäller det att göra rätt val, rätt prioriteringar, lägga energi på rätt saker och att fånga dagen på rätt sätt."
 
Såg precis ett inlägg på sidan "Feng Shui på lätt sätt"  från augusti 2017, där de använt min text från ett blogginlägg på basilicablogg.se (med min tillåtelse naturligtvis). Inlägget känns lika aktuellt i dag som när jag skrev det, vilket är lite förvånande eftersom jag i dag är pensionär på 100 %. Tiden går och vi med den, det som för några år sedan snabbt var avklarat tar i dag mer av både kraft, tid och ork. Men så länge motivationen finns så rullar livscirkusen vidare. 
 
Länk till inlägget på Feng Shui på lätt sätt:  https://fengshuipalattsatt.com/author/jensenrose/ 
 
 
 

#livet,

2 kommentarer

Delfinolinen i Viken

28 Jul 2019 18:24

Japp, gäller att vara kaptenen på skutan, då mår vi bäst :) Inte låta andra - som inte känner som vi -att styra oss :/
Jag riktigt ser dig där i manegen, när du tänker igenom o styr din nya dag :)
Feng Shui är bra att följa, så att vi får balans o frid i våra liv :)
Må bäst i din egen livscirkus min vän :)
Kraftgivande sommarkraamiz på dig från mig,
:D

Svar: 💕
Maud Granholm

Linda

29 Jul 2019 11:50

Visst är det så, vi pratade precis om det förra veckan. Med åldern behövs mer planering. Hoppas att du har det bra i värmen. // Linda

Svar: Allt bra med mig 😊
Maud Granholm

Kommentera

Publiceras ej