basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

September med lingon och kantareller

Publicerad 2020-09-19 04:11:53 i Allmänt, Vid pennan, Viktväktarna,

Så fort tiden går, det är redan mitten av september och jag mår riktigt bra. Vädret har verkligen varit på min sida och vi har haft flera fantastiska skogsdagar med bär och svampplockning. Eftersom vi inte vågat satsa på någon utlandresa ännu så fick det bli en minisemester till Gävle, med två hotellövernattningar, besök hos vänner och fokus på promenader och god mat.

Annars pendlar vi ofta mellan inland och hav och samtidigt gör vi sakta höst både där och på vår altan i stan. Jag måste ofta vila mellan de flesta aktiviteter så det passar mig bra att göra lite åt gången. Samtidigt ser jag att allt inte är ogjort och jag har bara resten kvar.

Som ni redan vet så läser jag en hel del, plöjer mig igenom både böcker och ljudböcker och börjar sakta hitta min litterära plattform. Men det känns också viktigt att ta sig igenom böcker av författare som inte passar mig språk- och innehållsmässigt för att veta vad som är favoriter och inte. Just nu har jag fokus på Karin Smirnoffs bokserie om janakippo och är helt såld på både språk och huvudkaraktärer. Jag är nu i mitten av tredje boken och återkommer med en mer utförlig recension när serien är avslutad.

(null)

(null)

Jag älskar att använda lingon och kantareller i min matlagning. 0 sp för den som följer Vv och bara fantasin sätter gränser för hur de kan användas.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Du hittar mina boktips här under kategorin VID PENNAN och på Instagram under @basilica55 och mina tips om mat under kategorin VIKTVÄKTARNA och på @basilicakost. Följ mig gärna på Instagram också. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela