basilica

Böcker. Teater. Bra mat. Familj. Reflektioner över livet.

Smörgås/tårta/bakelse som påskmys 🐥

Publicerad 2020-04-09 22:51:00 i Allmänt, Mat och Bröd, Viktväktarna,

Solen skiner och påsken är här, kan det bli så mycket bättre just nu. Jag har valt att använde den exra tid som blir över till träning och trots den ökade smärtan i kroppen så känns det ändå som väl använd tid. Mest saknar jag besöken av barnbarnen, men allt har sin tid så förhopningsvis fylls golvet med målarböcker, färgkritor och barbiekläder snart igen.
 
Jag älskar påsken och ser fram emot en skön helg utan måsten. Vi har gjort vår veckorunda till de viktigaste butikerna och därutöver planerar vi för lite hämtmat från några av våra favoritrestauranger. 
 
Smörgåstårta och matiga smörgåsar är påskmat för mig och det fungerar mycket bra med det viktväktartänk som jag alltid försöker förhålla mig till.  
 
 
Hennings Storform 1 st 1 sp, 2 st 3 sp och 3 st 4 sp.
Kallrökt lax 0 sp
Räkor 0 sp
Ishavsrom 0 sp
Sallad, tomater, gurka,dill, citron och rödlök 0 sp
Gräddfil Arla laktosfria 3 msk 2 sp
Majonäs 80% fett 2 tsk 2 sp
 
Skärtorsdagsmiddag 8 sp/person💙💜
 
 
En slimmad Klassisk smörgåstårta som bakelse hittar du HÄR
 
Enkel och god matlagning som passar gubben och mig.
Hoppas att du också tycker det ser gott ut? 
 
Trevlig påskhelg!
Jag återkommer på söndag med mitt PÅSKEKRIM 2020.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2020-04-10 11:14:28

Älskar mackor. Glad Påsk.

Svar: Härligt att höra. Glad påsk till dig från oss.
Maud Granholm

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Basilica

Min vardag med bokläsning och en stor familj. Pensionerad bokälskare som läser och skriver utifrån egna tankar, känslor och personlig livserfarenhet. Jag är beteendevetare och inte litteraturvetare vilket ofta synliggörs i mina recensioner. Vill du dela med dig av dina tankar så skriv en kommentar eller skicka ett mejl till basilica@live.se Följ mig gärna på Instagram: Böcker @basilica55 Livet @ basilicalive // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela