MITT WW och mycket annat roligt

Det händer en massa spännande saker just nu. Det här inlägget får bli en mix av mycket, vilket också speglar precis det liv som jag lever och vill leva. Att vara pensionär innebär inte automatiskt sysslolöshet och en tråkig tillvaro, utan bjuder på många trevliga överaskningar om man själv vill och släpper in dem.

Viktväktarna släppte ett nytt program i måndags, det ger mig och många fler nya dimentioner att utforska. I MITT WW ger de nu tre alternativ att fritt välja av och eftersom jag tidigare använt mig av de som tidigare liknat både det gröna och de blå alternativen så har jag valt det lila. Enkelt och tillåtande, men om det hjälper just mig har jag ännu ingen aning om. Jag har inga problem med överätning och har inget sockerberoende utan mitt viktväktarliv handlar mest om att äta balanserat och hålla min vikt på en nivå som inte ligger allt för långt från ett 25 i BMI.  Jag kommer att fortsätta lägga ut en del av mina favoritrecept och de kommer naturligtvis att kunna anpassat för alla programmen.

I går besökte jag Maria på Innersta rum för 50 minuters "Stilla Ro massage". Eftersom jag har en bråkig ländrygg så var det inte "stilla ro" hela tiden men det var verkligen något jag behövde och rekomenderas på det varmaste för den som har möjlighet att besöka henne här i vår stad.

Onsdagens "Bokens Afton" på bokhandel vid Vängåvan blev en lite annorlunda kväll med massor av skratt och tokigheter som författarna Simona Ahrnstedt och Åsa Hellberg bjöd på. Deras senaste böcker Bara lite till och Välkommen till Flanagans har jag precis läst och kommer säkert att läsa några av deras tidigar böcker också framöver. Precis som i många andra nyutkomna böcker så kan jag tycka att sexet tar lite för mycket plats och även språket har förändras en del. Men jag har blivit till åren och allting utvecklas, på gott och ont.

Nu ser jag fram emot lördagens teaterkväll med Mikael Persbrant, Lena Endre och Tomas Hanzon och deras framförande av "Dödsdansen". Var en tid sedan jag såg Persbrant i "Den inbillade sjukenu och hoppas på en tung men underhållande kväll med min favoritskådespelare.

Trevlig fredag!
Vi hörs.

 
Åsa Hellberg och Simona Ahrnstedt, Romance och Feelgood.
 
 

Kommentera här: