Havrebröd med keso - för diabetiker och viktväktare
Dagarna i december försvinner i rask takt. 2:a advent har redan passerat och jag har hunnit med flera julmässor och en traditionsenlig julkonser. Några julklappar är inköpta men det är inte dem jag lägger störst fokus på under de här dagarna. Att känna
in julkänslan, lyssna på julmusik, se julfilmer och planera för bra julmat är det optimala julstöket för mig.
Bra mat behöver vi varje dag så i dag vill jag tipsa om ett gott bröd som ursprungligen är gjort för diabetiker men passar väldigt bra för alla. Receptet finns HÄR på Lindas
Bakskola och går att göra glutenfritt med havregryn utan gluten.
Ett jättefint bröd med keso i :)
Keso är underskattat - så gott o kan användas till så mycket gott :)
Kan se dig framför mig, när du planerar in din jul med dina fina o kära - så mysigt :)
Och maten - går alltid att göra nyttigare o så god - o som passar alla :)
Min dotter ska göra en "skinka" på rotselleri, som hon själv var nyfiken på :)
Men var aktsam på lågkalori o lågsockrat: kolla vad som ersätter originalet.
Julmässor o julstök kan vara trevligt, men just nu är jag inte så där riktigt i balans - som gör att fenomenet hjärtflimmer hälsar på mig var o varannan dag - mycket pga för lite o för låga vita blodkroppar - konstigt eller hur :)
Grattade min dotter igår - 30 år nu (tänka sig) o lilla prinsen 4 mån är bara så charmig :)
Men han var bakis även han efter att ha varit med hela festen - jättenyfiket iakttagit sällskapet - ingen sömn där inte :)
Tänk på att ta det lilla lugna o återhämta dig mellan varven oxå min vän,
:D