Våffeldag i vårsolen

 
 
Våffeldag och första lunchen på altanen. Härligt att äntligen kunna sitta ute en stund och njuta av solen, men den gick i moln precis när vi ätit klart och snön och kylan tog över. Efter gubbens vanliga frasvåfflor med hjortronsylt och grädde, provade jag med att grädda en smet av vita bönor. De blev riktigt goda till resterna av handskalade räkor och saffransaioli.
 
Grundreceptet på bönor finns HÄR. Jag gjorde en halv sats + 1/2 banan.
För den som äter paleokost vill jag tipsa om ett bra recept på Paleoskafferiet
För den som räknar sp är det 1 tsk majonäs som ger 1 sp. Allt annat är 0.
 
 
 
 
 
 
#1 - - Karin:

Ser gott ut. Är det godare än hjortronsylt?

Svar: Ja, gott var det. Kanske lite som två olika saker. Jag har aldrig tyckt att våfflor är mat, utan bara fika. Men jag gillar hjortronsylt till fika och desserter. 😋
basilica@live.se