”Dansa med universum”
Det är varmt och livligt i Olivlunden nu. Hela familjen har semester och ”kära mor” och brorsonen har också hälsat på. Dagarna är fulla av sol, bad och långa trivsamma middagar ute på altanen. Den enda plats där det råder ett lugn är vid vår lilla diskplats för igen vill lägga tid på handdisk. Där tar jag mig sakta igenom alla glas, tallrikar och bestick med solen och det glittrande havet som sällskap. Det är Olivlunden när den är som bäst, att vara ensam i egna tankar, njuta av havsdoften, värmen, fåglarnas skri och barnbarnens glada skratt och plaskande långt ute i det långgrunda havet. Ensam men ändå mitt i natur, kärlek och gemenskap, som att ”dansa med universum”.
 
 
Här är ett tidigare inlägg om att ”Dansa med universum” http://basilicablogg.se/2017/september/dansa-med-universum.html
 
Karin

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Svar: 😊
Maud Granholm

Delfinolinen i Viken

Nu verkar det gå att kommentera hos dig igen, så bra, för det funkade inte tidigare . . .
Jättehärliga tankar o energier. Du har det så underbart med alla dina nära - är du värd :)
Själv är det begravning för min mamma i början av augusti - livets gång - men det var dags nu - inte människovärdigt att få demens o bo på hem . . . Men njut du i Olivlunden, för det unnar jag dig verkligen - och allt blir gott även här, när allt detta är över :)
Kramis med sommar o sol (men med lite svalka oxå) från mig i min Vik,
:D

Svar: Beklagar sorgen. Skönt att din mamma fått frid nu. Vet inte varför det krånglar med kommentarerna men bra att det fungerar nu. Ja, livet som pensionär ger ett lugn som jag sökt länge. Älskade att arbeta men fysiskt och psykiskt tog jag massor av stryk. Njut av sommaren du med och vet att ni också har ett skönt regn nu. Sonhustrun rapporterade precis från sitt föräldrahem i Söderhamn. Ha det så gott i helgen. Maud
Maud Granholm

Delfinolinen i Viken

Tack min vän, men regnet ligger bara på lur här - släpper inte loss - mulet, men kniper igen - snål på dom välbehövliga dropparna. Men kanske kanske kommer det ett skönt o välbehövligt regn, som gynnar Ljusdal o stugan några mil bort därifrån iaf hoppas det :)
Jag unnar dig att njuta av nya livet som pensionär - har du vÄrkligen gjort dig förtjänt av min vän :)
Kraam så länge,
:D

Svar: 😊
Maud Granholm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress