Boktips! Dagarna med dig av Rosie Walsh

Boktips!

Dagarna med dig av Rosie Walsh.

Sahra stoppade ner mobilen i handväskan och var fullt medveten om att hennes beteende kunde jämföras med en ung tonårstjej som fortfarande led av kärlekskval. Hon var trettisju år, chef för en välgörenhetsorganisation och hade redan upplevt många tragiska händelser. Men vad spelade det för roll när känslan av att bli galen klöste sig fast och vägrade att lämna henne. Varför hörde han inte av sig, mannen hon träffat under en omtumlande, kärleksfylld, helt magisk vecka och som hon visste att hon älskade passionerat. När han åker på en sedan länge inplanerad semester och alla livstecken från honom tar slut står hon ensam kvar med ett otal obesvarade frågor. Vad har hänt, har han råkat ut för en olycka eller har han helt enkelt dumpat henne?

”En tyst mobil tar fram det värsta inom oss.”

Att träffa den stora kärleken och sedan mista den ger reaktioner som kan hanteras på många olika sätt. Vad är normalt, hur långt kan man gå och när har man gått över gränsen? Det här är en bok om kärlek, förlust, sorg, hat och försoning, men den visar också att kärleken övervinner allt till slut. Livet består av många överraskningar och ingenting blir som vi tror att det skall bli.

Ny information flätar hela tiden samman handlingen och ger aha-upplevelser som gör att jag drivs att lösa vidare. Den här boken är svår att lägga ifrån sig och när jag tidigare i sommar såg min 85-åriga mamma sittande vid köksbordet under dagtid med boken framför sig, förstod jag redan då att den här boken var något extra eftersom hon annars bara läser på kvällstid.

Rosie Walsh bor med sin familj i Bristol, Storbritannienv och Dagarna med dig är hennes första bok i eget namn. Efter att jag tidigare läst Jojo Moyes succétriologi, Livet efter digArvet efter dig, och En andra chans, som är en mycket läsvärd och trovärdig bokserie, vill jag tro att Rosie Walsh böcker kommer att bli minst lika uppskattade. För förhoppningsvis kommer hon att skriva många bra och läsvärda böcker i framtiden.

 En riktigt bra bok.

 
Delfinolinen i Viken

Böcker om hjärtgripande kärlek är aldrig fel - men en tyst telefon gör ont - ända in i hjärtat . . . En bok som jag nog kommer att snyfta lite eller en hel del . . .
Verkar vara nå't som jag kommer att läsa längre fram - just nu är jag upptagen med böcker av David Perlmutter om hur vi håller hjärnan pigg o frisk. Rekommenderar jag verkligen - inget att längta efter en ålderdom (eller ett liv) i hjärndimma :( . . .
Må allra bäst med minimalt med kolhydrater o mat med nyttigt fett o fibrer från frukt o grönt,
:D

Svar: Ja, böcker och bra mat mår vi bra av. Ha en skön sensommar du med. Maud
Maud Granholm

Karin

Tack för tipset!

Svar: Vill tro att den passar dig! 😊
Maud Granholm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress