Efter många år med stora sömnstörningar så har min sömn nu blivit så mycket bättre. Kraften börjar återkomma och vardagens uppgifter känns ibland riktigt roliga att utföra. Att inte ha kraft och ork till det man vill, gör till slut att även viljan försvinner. Allt handlar då bara om måsten och även om saker till slut blir gjorda, så sker det med motvilja och tar en enorm energi.
 
I morse när jag vaknade efter en bra och lugn natt så började jag tänka på betydelsen av ordet LIVSANDE. Ordet kommer från bibeln och står för vitalitet, livsduglighet, livsgnista, livslåga, livsnerv, livsprincip och livskraft.
Den 18 maj 2014 gjorde jag ett inlägg om mitt möte med Barbro Lill-Babs Svensson under rubriken "LIVSKRAFT". Hon gav alla de här orden ett ansikte och har alltid varit en inspirationskälla för mig. Men även de vackra och livskraftiga blommorna vissnar till slut och bara minnen finns kvar.
 
 
 
 
 
 
#livet,

2 kommentarer

Delfinolinen i Viken

04 Apr 2018 19:14

Jaadu, alla vackra blommor vissnar - till slut.
Så är det bara tyvärr :/
Lillbabsan lämnade ett stort tomrum efter sig - även för mig, eftersom min uppväxtfamilj haft stuga 1 mil från Järvsö se'n jag var ca 5 år.
Järvsö (Järssö) kommer aldrig att bli detsamma - men detta ÄR ju tidens gång. Hennes själ- livsande - kommer ju alltid att finnas kvar där - för DÄR var ju alltid hemma för henne :)
Spikmatta och Relaxator (andningsnapp) är toppen för avslappning o för att släppa oro o krav - och för att slippa sömnstörningar :) Att släppa taget om måstena, göra en bön e dyl, när vi släpper allt ogjort, tackar o förlåter allt o alla :)
Att förlåta o tacka är det viktigaste vi kan göra, för att själva bli fria o avslappnade - få ro o harmoni :)
Ljus o harmoni vårens tecken på dig,
:D

Svar: Visst är det så. Ljus och harmoni till dig också. 🌷
basilica@live.se

Karin

08 Apr 2018 09:50

💔

Svar: 😊
basilica@live.se

Kommentera

Publiceras ej