basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Skeppshamn i mitt hjärta

Publicerad 2014-09-17 20:59:00 i Allmänt,

När arbetsveckan varit  tuff och krafterna inte riktigt räckt till har jag ett stort behov av att ta mig ut i naturen. En av platserna jag alltid återvänder till är Skeppshamn, hjärtat i Åstöns naturreservat  En lugn stund med kaffekorgen och en promenad utefter havet i det fantastiska naturarvet, ger mig distans till veckans upplevelser, men också möjligheten att blicka framåt.
 
Att stanna upp och fånga stunden, precis när vågen rullar upp över klipporna och måsen skriker ovanför mitt huvud höjer mitt liv till en dimention utöver vardagen. Framför mig ligger öppet hav och jag börjar tyst nynna på sången "Min båt är så liten och havet så stort men.........". 
 
De här stunderna i Skeppshamn ger mig kraft att jobba framåt. 
 
 
 
Foto: Basilica
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: delfinolin

Publicerad 2014-09-20 10:42:14

Fortsätt du att njuuta av denna härliga plats på orden - nära dig :)
Samla dina krafter och rensa bort det som tynger och hindrar dig att gå framåt :)
Själv är min uteplats en oas för mig just nu - där hämtar JAG kraft o energi - njuuter för fullt :)
Men går även ut i naturen - Storsjön är bara så vacker här i Viken :)
Varm healande kraftgivande kraam,
:D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Du hittar mina boktips här under kategorin VID PENNAN och på Instagram under @basilica55 och mina tips om mat under kategorin VIKTVÄKTARNA och på @basilicakost. Följ mig gärna på Instagram också. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela