basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Bambi på hal is

Publicerad 2011-11-29 21:09:26 i Allmänt,

Julstämningen som infann sig i helgen byttes snabbt mot en tillvaro på hal is. I dag är vi nog många som likt Bambi halkat runt  på gator och parkeringsplatser. Men turligt nog är jag nu hemma välbehållen och förhoppningsvis så har ni också klarat er utan benbrott i dag. 

Mindre än en månad kvar till jul och snart skall de små tomtenissarna fram.
Foto från JULEN 2010.

Kommentarer

Postat av: delfinolinen i Viken

Publicerad 2011-11-30 12:39:22

Japp, det har varit lite halkigt - men nu är det bart på backen igen här i Viken :)

Men det gäller att se upp - eller rättare sagt ner :)

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2011-12-01 14:32:03

Så julmysiga inlägg. Själv tycker jag det är skönt att det äntligen är advenstider. Det behövs tända ljus i vintermörkret. I Växjö har vi varken fått halka eller snö ännu. Häromdagen såg jag en utslagen ros i en trädgårdsrabatt, men vintern lär väl komma här med. Önskar dig en fin adventstid.

Varma hälsningar

Postat av: Maria- JAG BLOMMAR

Publicerad 2011-12-04 11:28:58

Hoppas snart att det ska komma lagom med snö. Idag är det plusgrader och regn.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Du hittar mina boktips här under kategorin VID PENNAN och på Instagram under @basilica55 och mina tips om mat under kategorin VIKTVÄKTARNA och på @basilicakost. Följ mig gärna på Instagram också. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela