basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Mellandagslugn

Publicerad 2011-12-28 10:58:00 i Allmänt,

Efter en intensiv arbetsperiod och julförberedelser så känns det nu skönt att ha några dagars semester. Dagar som ger extra tid för barnbarn, syskonbarn, litteratur och långpromenader. Utan stormen Dagmar hade dagarna varit ännu lugnare men tyvärr har den ställt till en hel del problem för oss som måste ses över. Exakt hur stora problemen är vet vi inte ännu, men det visar sig nog med tiden.

Vi har både el, vatten och telefonförbindelse så just nu har jag inget att klaga över.Ett av julens festligaste citat har jag efter årets tomte, som när gubben klagade över att prinsen fick så många julklappar svarade, "Har herrn inte varit snäll i år?"

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Du hittar mina boktips här under kategorin VID PENNAN och på Instagram under @basilica55 och mina tips om mat under kategorin VIKTVÄKTARNA och på @basilicakost. Följ mig gärna på Instagram också. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela