Nu har sommaren äntligen kommit och jag njuter i fulla drag. Det här är min årstid och dagarna bara flyger fram. Mamma blir äldre och behöver mer hjälp, "hitta ut" säsongen med 300 checkpoints är i full gång och fritidshusen behöver ses över både inne och utomhus. Kroppen klagar naturligtvis en del, men värmen, solen och skogspromenaderna gör alla gott på sitt sätt. Covid 19 sätter fortfarande många käppar i hjulen, men vi är ännu alla skonade från sjukdomar och de problem som följer med viruset.

För en tid sedan fick jag ett meddelande från Mia som driver Tynderö kryddbod. Hon var intresserad av ett inlägg där jag i receptet använder mig av kryddor från hennes webbbutik.  Det är naturligtvis roligt när det jag skriver uppmärksammas, så nu finns mitt recept på Falsk portergryta med kryddbodens viltkrydda i hennes receptsamling på Kryddboden.nu. Mia har en fin liten kryddbod på nätet där hon säljer både kryddor och teer som jag verkligen vill rekomendera. Jag använder flera av dem i mitt kök.

Länk till mina inlägg: Falsk portergryta 2014        Falsk portergryta med butternutsmos 2019 Det sista inlägget är Viktväktarberäknat för 💜💙

Länk till: Kryddboden.nu   Kryddboden.nu/recept

Foton lånade från Kryddboden. nu

(null) 

(null)
 
#kryddboden,

2 kommentarer

Ingrid Karlsson

06 Jun 2020 17:54

Finns kryddorna i butik också?

Svar: Ja, de finns visst i några butiker i Sundsvall och Timrå. Den jag vet säkert är Made in Medelpad i centrala Sundsvall.

Maria Österborg

07 Jul 2020 10:55

Tack snälla! Det är så roligt när recept dyker upp som innehåller kryddorna. Det är så lätt att fastna i sitt eget tänk så ny inputt är verkligen guld värt. Kram Mia

Svar: Tack själv för goda kryddor. Så enkelt att ha alla kryddor i en blandning. 😊

Kommentera

Publiceras ej