Jag har under åren haft en del samverkan med både entreprenörer och privatpersoner och även om jag ibland säger nej så forsätter jag med en del av dem och några nya som kommit till.

Ett helt nytt samarbetsprojekt som under vintern sakta tagit form är att tillsammans med företaget Fylgja och Lie Orrmalm vara med och etablera chakradansen här i Sundsvall. Hon är en av ett fåtal utbildade ledare i Sverige och jag deltog i hennes första "Chakradans serie- uppvaknande" här under hösten. Jag har tidigare skrivit om mina upplevelser kring cirkeldans-helande dans och chakradans som båda gav mig positiva upplevelser och passar bra för min kropp. Jag ser det som en lättare motionsform för mig och många fler som inte klarar de statiska och kraftfullar rörelser som är i många andra träningsformer. Chakra, som också kallas för yogans syster, ger mig en mental och kroppslig träning som bland annat hjälpt mig att släppa en del spänningar i både nacke och ländrygg.

Det finns två provapåtillfällen här i Sundsvall i februari. 

Söndagen den 17/2  14.00 - 15.30 i Bölegårde Sidsjö (några platser kvar just nu). 
och
Söndagen den 24/2  15.00 - 16.30 här på Luleåvägen i Granloholm. Det provtillfället har varit fullbokat, men p.g.a. ett återbud finns nu en plats ledig.

Är du intressead så hör av dig så fort som möjligt till Lie på info @ fylgja .li eller till mig på basilica@live.se 

"Chakradance är rörelse för välbefinnande! Spontan dans nära ett meditativt tillstånd, till specifik chakra-resonant musik, för att läka och justera hela ditt energisystem i en trygg, mindre grupp.
I Chakradance™ ingår det även enkel mandalamålning. Dansen kallas ofta för yogans syster. Inga förkunskrav. När du deltar i Chakradance lämnar du vardagen, måstena och telefonen, för att gå in i dig själv och uppleva musiken, guidningen, rörelsen och ta emot helandet som sker."

Chakradance™ kommer från Australien och i Sverige är det  f.n. 2 st certifierade Chakradance facilitators. Alla kan vara med, även om man t.ex. har ett handikapp och behöver sitta på en stol.
                                                                                                                                        Chakradans med Fylgja                                                                                                            

När du är anmäld får du mer information och konto för förskottsinbetalning av avgiften.

Tidigare inlägg om Chakradans.

Bor du i Östersund eller Sollefteå finns det provtillfällen där också under mars månad.

För dem som jag vet inte kan vara med här på Luleåvägen i februari finns möjligheter senare om tillräckligt stort intresse finns för en ny provapådag.

Länk till Lie Orrmalms hemsida.

 


#chakradans, #hälsa,

4 kommentarer

Delfinolinen i Viken

11 Feb 2019 22:04

Som jag redan sagt flera gånger: Synd att jag inte bor närmare dig, du påhittiga kvinna - som trots värk o jobbiga dagar, ändå hittar så mycket glädje o positiva energier som ersätter det jobbiga :)
Jag känner faktiskt en tjej här i Viken som lär ut detta o en annan tjej, som sysslar med healande dans - och dom samkör sina danser allt som oftast: Jessica Al Reives o Solveig - helt underbara :)
Må så jättebäst nu när solen faktiskt börjar att värma våra sinnen o hjärtan,
:D

Svar: Ja, den här sista kylan har varit väldigt smärtsam för min kropp. Framför allt har svullna och klumpiga händerna varit ett problem. Men det är väl det som gör att jag hela tiden söker vidare för att hitta bra aktiviteter. Som pensionär är det också roligt att få användning av den kompetens jag skaffat mig under yrkesåren så kanske just därför ser jag min samverkan med andra som en win-win situation. Vi får alla ut något positivt av det. Så roligt det skulle vara om du fanns här i närheten och kunde vara med. Har du provat den helande dansen? Trevlig tisdag 💕 Maud
Maud Granholm

Börje

12 Feb 2019 09:16

Kanske dags 🤔.............

Svar: Ja, det tycker jag.
Maud Granholm

Margareta

12 Feb 2019 09:18

Känner mig lite feg när det gäller dans. Kommer det fler tillfällen tror du?

Svar: Absolut om intresse finns.
Maud Granholm

Delfinolinen i Viken

12 Feb 2019 20:35

Jag har redan testat med tjejerna här i Viken :)
Helt underbara tjejer o så suverän dans :)
Men ändå känner jag som du - tänk om vi två kunde göra sådana här underbara läkande övningar - tillsammans :) Men det får nog bli i nästa liv :)
:D

Svar: 💕
Maud Granholm

Kommentera

Publiceras ej