En liten hjärtformad kaka till kaffet har blivit en tradition som följt med från mitten av 80-talet, när Alla hjärtans dag markerades offentligt i svenska kalendrar. En i familjen och flera vänner äter glutenfritt så i år valde jag att göra glutenfria mördegshjärtan från ett bra grundrecept på ICA.se. Jag tog ingen citron, kavlade ut degen och följde gradangivelser och gräddningstid i receptet, men fick ha lite extra koll så att de inte blev för mörka, för alla ugnar är ju olika.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Alla hjärtans dag, Alla hjärtans kakor, inspiration,

2 kommentarer

Delfinolinen i Viken

16 Feb 2019 10:39

Jag bara älskar hjärtan :)
Och - tänk på vårt eget hjärta, som kämpar o jobbar på - bara för våran skull :)
Men DU är bara så skicklig på att skapa underbart vackra o goda bakverk :)
:D

Svar: Ja, kakor är inte min grej att äta men det roligaste är skapningsprocessen från tanke till färdig produkt. Men de som äter blir glada. Många hjärtehälsningar till dig.💕
Maud Granholm

Malin Landin Rauf

16 Feb 2019 15:11

Men wow så sjukt duktig du är! Finaste kakorna jag sett! :D

Svar: Tack! 😊
Maud Granholm

Kommentera

Publiceras ej