basilica

Bra mat. Boktips. Hantverk. Familj. Reflektioner över livet.

Att lyssna bortom orden

Publicerad 2019-04-07 07:18:13 i Allmänt, Hälsa, Logoterapi,

Jag tycker inte om vinter och kyla och nu i april känns längtan efter en värmande sol, brasor vid havet och långa skogspromenader som störst. Vårens hälsomässa är ett tecken på att det går åt rätt håll. Den här gången blev det en trummeditation och en föreläsning om arv och rötter. Spännande att lyssna sig bortom orden, bortom verkligheten, bortom träden, bortom vinden, bortom vågorna och elden. 


Tidigare inlägg om trummeditation HÄR


(null)


Bilden hör till en healing och magikortlek och är målad av Cecilia Rosenmåne.

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2019-04-08 08:26:16

Intressant. Fin bild./ Linda

Svar: Tack!
Maud Granholm

Postat av: Delfinolinen i Viken

Publicerad 2019-04-08 12:02:19

Åh, så vackert healande kort :)
Jag är jätteförtjust o helt betagen av healande kort, som jag kan luta mig mot - för att få svar på mina frågor o funderingar :)
Just dessa kort har jag inte sett innan, men är det meningen så har jag egna kort snart :)
Ett tips är att du gör i ordning en myshörna med kort, stenar o vackra healande prylar - där du kan hämta kraft o kärlek :)
Värmande kraaamiz i den återvändande kylan, så att du bara mår så bäst du kan - är du värd :)
:D

Svar: Tack för tipset!😊
Maud Granholm

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

 
Follow my blog with Bloglovin

Fakta och reflektioner knyts samman i mina blogginlägg, de ger svar på många frågor men sår också frön till nya frågeställningar. Jag ser syftet med att blogga ur ett vinn-vinn situation, där ett inlägg skall informera, motivera och inspirera både mig och er som läser. Mina inlägg är en kompass i dåtid, nutid och framtid och alla är lika viktiga för att se en helhet. Ensam är inte alltid stark, tillsammans kan vi göra mycket. Du hittar mina boktips här under kategorin VID PENNAN och på Instagram under @basilica55 och mina tips om mat under kategorin VIKTVÄKTARNA och på @basilicakost. Följ mig gärna på Instagram också. Vill du dela med dig av dina tankar och funderingar så skriv en kommentar här eller skicka ett meddelande på basilica@live.se // Maud

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela