Efter en intensiv vecka och helg med teater, afternnontea, svampplockning, städning på altanen, gravskötsel och vinterboning i stugorna på landet, så sitter jag nu här och avslutar helgen vid några av de tv program som jag missat under veckan.  SVT och TV4 play är fantastiska uppfinningar för mig som aldrig hinner följa serier och andra populära program, men som ändå känns viktiga att ha lite koll på. Fördelarna är många, för programmen kan ses när jag vill, stoppas precis när jag vill och spelas om igen när jag missat något viktigt i handlingen. Fredags och lördagsmys i all ära, men för mig är det här söndagsfrid på hög nivå. En frid som jag aldrig upplevde under alla de år när arbete eller studier väntade på veckans första vardag. Tända ljus och en kopp te i sällskap med Skavlan, Maria Wern och David Helenius känns just nu som den bästa av avslutningar på en helt ok vecka.
 
 
 
När kylan kryper närmre är det skönt att drömma sig tillbaka till stora vackra pionfält  och alla minnen från försommarens resa till Provence.
 
 
 
#livet,

1 kommentarer

Delfinolinen i Viken

03 Oct 2018 12:08

Javisst är det härligt att kunna bestämma själv över vår TVtid :) Och - speciellt för oss, som kanske inte mår 100 hela tiden :) Önskar dig många sköna avslutningar på veckan, skönt uppkrupen i favorithörnan med fötterna högt :)
Njut nu av den sköna helgen, som det verkar bli,
:D

Svar: Ja, viktigt att ta tillvara de stunder där man verkligen kan slappna av. Det är alltid skillnad på närvarande och härvarande. Ha det så gott i Viken.
Maud Granholm

Kommentera

Publiceras ej