Måndag morgon, solen skiner från en klarblå himmel och flugorna surrar på fönsterrutan. Havet ligger blankt och ovanför ytan cirklar måsarna som skyddsänglar över sina nykläckta ungar och långt bort hörs kornas råmande från grannens ängsbacke.

Barn, barnbarn och lille  katten Frank har lämnat sina stugor och återvänt till vardagen inne i stan. Vi har stannat kvar här i vårt lilla krypin för att njuta av solen, vinden och den vackra vy som den här årstiden erbjuder. Grannen kommer förbi och pratar väder och soptunnstömmning med gubben och jag planerar för eftermiddagens strandpromenad. Lugnet har lagt sig över Olivlunden och även om jag älskar att vara omsluten av de mina så känns den här morgonen som en livsbonus och en av devbästa anledningarna till att vara pensionär.

 
#livet,

1 kommentarer

Delfinolinen i Viken

26 Jun 2018 10:45

Fortsätt att vara tacksam över ditt härliga familjeliv :)
Olivlunden låter bara så lugnt o mysigt :)
Det är ju tyvärr inte alla som har det så :/
Men - sommaren är ju skön ändå, så det är bara att passa på att njuta o se det positiva som ändå finns med och ikring oss :)
En riktig somrig måbästkraamiz på dig från mig,
:D

Svar: Tack! Ja, en stor familj är glädje, men lugnet och ensamheten behövs också. Njut även du av din lugna sommar, den är nog inte så dum den heller. 😊
Maud Granholm

Kommentera

Publiceras ej