Nu börjar solen sakta orka upp ovanför skogsbrynet och dagarna blir ljusare. Det är min första januarimånad i mitt nya boende och att bo i en dal istället för på en höjd har både för och nackdelar. Jag vilar mig sakta mot hälsa och har lagt de flesta projekten åt sidan tillsvidare. Kanske också för all framtid, vem vet. Att ändra mönster och hitta nya rutiner är bÅre glädjande och skrämmande. Att använda mig av talböcker istället för att själv läsa texterna har inneburit en del svårigheter, men skam den som ger sig. Nu har det blivit en vana att under dagens promenad lyssna till någon av alla de böcker som alltid finns tillgängliga på min telefon. Att lägga lite extra tid på Viktväktarnas nya flexsystemen har också gett mig möjligheter till att att prova fram nya recept och smaker. Att kunna klä sig i tjocka långkalsonger under kalla vinterpromenader och ändå kunna andas 😊 är verkligen värt både pengar och ansträngning. Det är inte första gången jag peppar mig med ”Ny vår och nya möjligheter” men just nu känns det som en bra motivering för året som kommer.  
 
 
Nu har tomteparaden gjort sitt.....
 
 
och fönsterbelysningen har slocknat.
 
Ordet vill bli kropp i den nya världen
för att kunna dansa
Livgiverskan vill se dagens ljus”
AnneLi Amilon
 

1 kommentarer

Delfinolinen i Viken

10 Jan 2018 11:23

Javisst bara ÄR det sköönt att ljuset är på G :)
Men den bistra kylan - minus 10 grader i morse - är alldeles för kallt för mig - trots täckbyxor o lager på lager - och broddar . . .
MEN - jag ÄR väldigt tacksam över att ljuset och våren = värmen är på G. Älskar när våren trampar in - då spritter det i hela mig :) Hackspettarna trummar på träden och takdropp o fågelkvitter bara ÄR så underbart för min själ o mitt hjärta - finns ingenting under vintern som får mig att spritta i kropp o själ, tyvärr.
Önskar dig LYCKA TILL av hela mitt hjärta, när du nu bor i dalen med mindre krav på underhåll, som det innebär att bo i eget hus :)
Kraamiz så länge o var rädd om om dig i kylan,
:D

Svar: Tack min vän, var rädd om dig i kylan.
basilica@live.se

Kommentera

Publiceras ej