Flygande Jacob som paleo.

Den här veckan har det varit uppföljning på smärtrehabprogrammet. Jag har inte kunnat gymträna som jag borde, men tycker att jag följt hemprogrammet med tillhörande promenader ganska bra. Min förhoppning är, att om några månader när solen tittar fram, skall en del av smärtan och tröttheten ge med sig och ge möjligheter till utökad träning. Det är alltid lovande med en ny vår och värmande sol.
 
Hantverkarna behövde mått på handukstorken så nu är besluten om tork och badkar tagna. Badkaret är en viktig del i vårt liv så vi har haft en hel del att klura på. Om beslutet är bra eller dåligt, det vet jag först efter premiärbadet, eftersom provbad inte ingår i butikerna service. Materialet och formen har fått avgöra en del, för flera av karen är väldigt raka och har en plastig känsla när man tar i dem, eftersom de är gjoda i något acrylmaterial. Gjutmarmor kändes som ett bättre alternativ även om vikten fördubblades.
 
Gårdagens paleorecept blev en Flygande Jacob med stekt blomkålsris. Receptet kommer från Annica Sjöös bok om Paleokost och blev en riktig favorit. Här är en länk till hennes blogg i tidningen Amelia.
 
 

Kommentera här: