100 % paleo - tillbaka till stenåldern

Jag har haft lite svårt att hitta min vardag under hösten. Smärtrehabiliteringen gav ökad smärta och trötthet p.g.a för mycket träning och jag har fått dra ner på både stavgång och gymträning. Nya läkarbesök har gett nya diagnoser så min ambition att komma tillbaka till ett för mig vanligt liv har grusats. Nu är det dags att se framåt, hitta nya visioner som passar mig både fysisk och mentalt. En fördel är att min vardag nu ger mig mer tid för att träffa barnbarnen, så den här veckan har jag hunnit med att besöka både prins och prinsessor. Ingenting är så tokigt så att det inte har något gott med sig.
 
En annan fördel är att jag har mer tid att leva stenåldersliv. Sakta söker jag mig fram bland den rena maten och 80-90 % av det jag äter är i dag är det som räknas som paleokost. Just nu känns det väldigt bra, så jag planerar för 30 dagar med 100 % paleo under januari.
 
 
Att rensa fisk känns verkligen som att leva på stenåldern. Jag är mycket stolt över mitt arbete med de abborrar som jag fick av en sportfiskare häromdagen. Den största fisken vägde 1,6 kilo och gav två fina fileér som tillsammans med några mindre gav oss "bra mat" i flera dagar.
 
 
Här kommen ännu en länk till UNDER VÅRT TAK för jag tycker att de har så många bra recept att använda sig av. Där finns också massor av information om kosten. Deras vardag går att följa på Instagram via @undervarttak.
 
Jag är inte lika aktiv, men om någon vill följa min vardag i bilder så finns jag också där som @basilica55.
1 Maggan:

skriven

Tack för tipsen. Borde testas.

Svar: Ja, gör det. Trevlig helg.:-)
basilica@live.se

2 Delfinolinen i Viken:

skriven

Paleokosten ÄR bra för oss alla :)
Vi mår inte bra av all denna mat, som vi kallar "vanlig" - utan bör ändra vår kost till renare och mer naturlig kost :)
Önskar dig verkligen LYCKA TILL med värk och julbestyr, som jag hoppas du gör i lugn o ro :)
Prinsen o o dom tre sessorna finns för dig - så bara njut och ha det bara bäst min vän :)
Värme o kärlek i massor / jag i Viken,
:D

Svar: Ja, lite svårt i början men det tar sig 😊 Önskar dig en bra tredje advent. 🕯🕯🕯
basilica@live.se

Kommentera här: