Rapport från Innovationsfabriken

Diskussionerna kring Innovationsfabrikens framtid är alltid lika aktuella. Myndigheter, kommunen, arbetsgivare och politiker har alla en betydelse för hur en verksamhet kring sociala innovationer utvecklas. Att det nu också är valtider gör inte saken lättare.
 
Men aktiviteterna fortsätter och under den sista tiden har vi avslutat arbetet med ett innovationscafé kring Miljöteknik och Hållbarhet och ett upföljningcafé är inplanerat i november. AGeras Jobbpodd för ungdomar, med ungdomar har också flyttat in i lokalerna och deras intervjuer med olika arbetsgivare kan man lyssna till på Facebook ocu Youtube. Även Barncancerfonden har hittat till våra lokaler och för en tid sedan informerade de om Ride of Hope som under vintern även erbjuder Sundsvallborna att cykla i England nästa sommar. Vi ser det som en förmån att i våra centrala lokaler få vara med och sprida barncanserfondens arbete här i Sundsvall.
 
Länk till Miljöteknik och Hållbarhets öppna Facebooksida HÄR.
Länk till Jobbpoddens Facebooksida HÄR
Information om Ride of Hope HÄR
Deras Facebooksida HÄR
 
Gilla och dela gärna på Facebook och sprid informationen vidare.
 
 
 
"Vi har alla möjligheter att bygga upp Sundsvall till världens mest hållbara stad om vi samverkar och använder naturliga material. Det vill jag jobba med i framtiden", sade Erik Norra Norin som kommer från Sundsvall och studerar arkitektur på KTH.
 
Foto: Basilica
1 delfinolin:

skriven

Fortsätt du att sprida bra miljötänk - att kämpa för din bygd :)
Indianerna tänker alltid 7 generationer framåt i varje beslut - sägs det - iaf indianerna förr . . . :)
Tummen upp o Kraamis från mig i Viken,
:D

Kommentera här: