Konsthantverk

I dag fortsätter jag på temat konst och här är några kluriga tankar av Oscar.

"Vad är konst? Ja, det kan man fråga sig. Men för mig är konst någonting fint, ovanligt, konstigt och vackert men det kan också vara fult. En del konst är bara babbel & bubbel eller bara ett par få streck och sånt. Men oftast är det coola tavlor typ som en gubbe med en färg på ena halvan av ansiktet och en annan färg på den andra halvan av ansiktet, men som sagt, är det mest snygga tavlor. Det finns många olika sorters konst. Den sorts konst jag gillar bäst och mest är skulpturkonsten. När jag blir stor ska jag absolut inte bli konstnär, det har jag bestämt. All konst är inte snygg eller cool, tycker inte jag i alla fall, och jag tror att det är många som håller med mig. Men om det finns konst som ingen gillar, varför gör man sådan konst då? Ja, det kan man fråga sig, men jag tror att det beror på att konstnärerna vill tjäna pengar, men jag vet inte, det kan ju också bero på att konstnärerna gillar det."


En av mina favoritbloggar är som jag skrivit förut Jag blommar. Hennes konsthantverk är kreativa, färgglada och mycket ofta gjorda av återbruksmaterial. För er som aldrig besökt hennes blogg vill jag här visa en lånad bild av en helt fantastisk ängel. Snacka om kreativitet.Konst är det som gör oss till människor.
Ernst Billgren
1 Maria:

skriven

Tack kära Basilica! Så glad jag blir över hur fint du skriver ♥

2 LissenTo:

skriven

Läcker ängel, jag håller med dej!Kram Lissen

3 delfinolin i vik:

skriven

Visst ska konst va fint och behagligt att titta på :)

Jag har nog lite annorlunda "konst" här hemma, som: Indisk gudinna, Egyptisk gudinna, Vedic art, "Energitavlor" och så några bilder på fartyg som min pappa jobbat på :)

Go kram på dig NU :D

Kommentera här: