Överraskningssöndag

Det har varit en vecka fylld av smussel och lögner. Lite obehagligt om jag skall vara ärlig, men sista tiden har jag känt mig som Linda Bengtzing när hon sjunger 🎵 "Jag ljuger så bra"🎵 .

 

Men allt blev klart för gubbens 80-års dag och hela släkten fanns på rätt plats klockan 12 i dag, utan att han hade en aning om vad som väntade. Vi har också lyckats få till en födelsedagsresa för 13 personer utan hans vetskap, vilket inte varit det enklaste. Polisens bokningssystem för pass och flera andra saker har gäckat oss under den senaste månaden.

 

Min onda arm gäckar också fortfarande, men nu har jag fyra nya behandlingar inbokade hos min fysioterapeut och hoppas på ökad rörlighet och mindre värk.

 

Våra barnbarn fyller alla år under våren och tvillingflickorna firade sin 12 årsdag i går. En 13 åring och en 7 åring står på tur och snart snart är han här vår lille sladdis Harry, inte lång tid kvar nu 💕

 

Under veckan fick jag kontakt med en kvinna från Ukraina som sökte kläder till en familj som precis kommit hit. Eftersom vi just nu inte kan skicka några paket till det krigsdrabbade landet så kändes det väldigt bra att få packa en stor väska med kläder som hon direkt levererade till sina landsmän. 

 

Nu kan jag sluta ljuga och laddar för en ny vecka. Jag hoppas få njuta av solen några dagar till för en fluga gör ingen sommar och vädret kan svänga fort den här tiden på året.

 

(null)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: