Middag på altanen

Med solen kommer också möjligheterna till att äta ute. Här är ännu ett inlägg om våfflor, som jag ser som den ultimata altanmaten. Våfflor är mat som går att varieras efter årstid, smak och humör. Med andra ord, bra mat för lata 60+ och många andra också. 😊
(null)

Förrättsvåffla: Creme fraîche, löjrom och rödlök
Huvudrättsvåffla: Skinka, majonnäs och cocktailtomater
Dessertvåffla: Grädde och färska hallon
 
 
Det här är ett middagstips och mat som jag gillar, enkel matlagning (helst i solen) som går att ändras i oändlighet för att passa alla.
Mjölkprodukterna kan bytas efter behov till laktosfritt/mjölkfritt och med valfri fett halt.
Använder du inte smör så fungerar olja och ghee.
 
 
 
Våffelrecepten är många, men jag fortsätter göra ett recept på mandelvåfflor från Birgitta Höglunds hemsida. Länk HÄR.
 
Mitt tidigare recept om våfflor HÄR.

Har du något favoritrecept på våfflor?

1 Birgitta Höglund:

skriven

Tack för att du tycker om och rekommenderar mina våfflor.
Tipsade om din blogg på Facebook, hoppas många hittar hit.

Svar: Tack! Dina recept gör vardagen lättare och godare för oss. 😊
 
Follow my blog with Bloglovin

2 Karin:

skriven

Våffelmix har varit min melodi, men kanske dags att prova nytt😀

Svar: Ja, vågar man prova nytt så kan man bli glatt överraskad.Ha en bra fortsättning på veckan.
 
Follow my blog with Bloglovin

3 Linda:

skriven

Smaskigt! 😊

Svar: Det var det Linda!
 
Follow my blog with Bloglovin

Kommentera här: