Söndag - en dag för reflektion

God morgon!
Solen skiner här i Sundsvall och det ser ut att bli en fin dag☀️
Det har varit en bra vecka i både mat- och bokvärlden och som avslut på lördagen, en god middag hos bror med familj. Jag sätter så stort värde på att träffa syskonbarnen som nu är vuxna och hemma på besök ibland. 
 
Min onda axel har blivit ett gissel, efter sju månader så eskalerar värken och smärtan allt mer. Min fysioterapeut känner sig maktlös, men jag har ändå valt att fortsätta den medicinska yogan hon leder och testar vidare med min TENS apparat. Om ni tänker varför? så är svaret hantlar, helt sjukt men sant och fråga mig inte hur jag gjorde. 🙈
 
Bokhögen har blivit ännu högre den här veckan efter bokpost från @wipmedia och ett besök hos @bokhandlarn, men jag har också hunnit med att avsluta ett flertal böcker. 

Nu väntar svampskogen.

Det här är veckans mest lästa inlägg:

1basilicablogg.se/2019/november/lorans-fiskgryta-soppa-i-repris-och-dagens-boktips.html

2basilicablogg.se/2021/october/den-enogde-akvarellmalaren-av-bosse-norrhem.html

3basilicablogg.se/2021/september/rakna-hjartslag.html

 
Bor du i Sundsvall så glöm inte testa bokhandelns kaffe, ett av stenstans bästa tycker jag. Det är något speciellt med kombinationen böcker och fika.☕️
En recension av boken hittar du HÄR
 
(null)

 Familjen har börjat med halloweenpysslet 
Foto: MiaMaria Nygren

(null)

Lina Areklews bok I mörkret som utspelar sig på Ulvön kom i onsdags och i går läste jag det sista kapitlet. Recension kommer här senare.

(null)
 
Några av de nya böckerna i bokhögen.
Tack! #whipmedia




Kommentera här: