Kontraster

Nu har jag kommit ganska många veckor in i mina studier och skrivartimmarna har blivit många. Tiden bara rusar iväg och uppgifterna som skall lösas är många. Eftersom söndag är veckans deadline så blir ofta helggarna också till skrivardagar. Vid midnatt skall allt vara inlämnat och även om jag försöker att planera skrivandet så hamnar jag ibland i viss tidsnöd. I dag är det en sån dag, för veckans uppgift har funnits som en vindsnurra i  huvudet under veckan. Det tar ofta flera dagar innan jag kommer till klarhet över hur uppgiften skall lösas. 50 % studier blir lätt till mer när skrivuppgifterna och diskussionerna med andra deltagare är både intressanta och lärorika. Men vid midnatt, 23.59 skall jag förhoppningsvis vara klar och kunna trycka på "skicka".
 
För att hålla tankarna i styr när skrivuppgifter och cirkelplanering tar stor plats i huvudet, blir skogen den balansgivande platsen. Vid en höstpromenad i stan, ute vid havet eller i inlandet reder jag ut många problem och får samtidigt de naturupplevelser som jag är så beroende av. I dag skall jag besöka några av mina favoritplatser vid Sticksjön.
 
 
Den här bilden blir en tolkning av kontraster, det goda och det onda, det vackra men lömska.
1 Delfinolinen i Viken:

skriven

Hej min vän i Sundsvall :)
Ingen större fara med mig - liiite trött o obalanserad kanske - har bara tagit mig en liten paus från livet ett tag.
Men nu är jag back to life igen (tror jag iaf) :)
Jag har börjat med min Yinyoga i sängen igen, då jag vrider o stretchar hela mig från sida till sida, för att se'n böja in fötter o underben under mig för att stretcha magmeridianen osv :)
Jätteskönt - kropp o själ talade om att dom saknat det så länge - omedelbar vÄrkan: mindre stelhet o värk omgående, toppen för mig :)
20 underbara minuter idag - så nu kööör jag :)
Och DU är på G med skrivarkursen med deadlines osv - du brinner ju för detta, men tänk på att inte brinna upp min vän. Tur att du har din fina sköna skog att slappna av o balansera dig i - Yin o yang du vet - jätteviktigt dä :>
Skickar änglarna till dig med Michael, Raphael o Chamuel i spetsen - varsågoooo kommer här :>
Änglakraaam o ha det bäst - från Viken,
;D

Svar: Tack min vän, dina ord värmer. Maud
basilica@live.se

Kommentera här: