Minnenas stig

 
Den här bilden visar den stig som under åren varit en stor del av mitt liv. Jag har gått där sena kvällar och tidiga mornar på väg till och i från dag- och nattarbete, stigen har också tagit mig till många års studier på det som tidigare hette Vårdskolan och Kom Vux. Den har  fört mig till egna läkarbesök och till alla de anhöriga som tillbringat långa tider på sjukhuset och nu senast är det den stig som jag går för att följa reparationsarbetet i vårt nya boende. När jag summerar en tidsperiod på över 35 år så blir det här min MINNENAS STIG. Här har jag både gråtit och skrattat, tackat och förbannat, önskat och glömt, men framför allt har stigen gett mig frisk luft, välbehövlig motion och vackra naturupp- levelser.
1 Karin:

skriven

Ja den stigen har jag gått många gånger och ryggspåret bredvid är också fint. Inte alltid roligt att besöka sjukhuset men när man arbetar där så blir det vardag.

Svar: Bra med promenadväg till det man skall göra.
basilica@live.se

2 Delfinolinen i Viken:

skriven

Vad underbart :)
Minnenas Stig :)
Tänk om den kunde berätta historierna om alla som gått där - i sina tankar :)
Och - sjukhus - Näää - inget för mig som du nog har klurat ut :/ Jag gör allt för att slippa åka dit - t o m mina värden för bisköldkörtlarna (kalk osv) har jag visst börjat att fixa till - och DET är medfött :O
Stora hälsokramen från mig med värme, ljus o kärlek :D

Svar: Ja, sjukhus är inte roligt. Men bor man så nära som jag gjort och jobbat och studerat på sjukhusområdet så blir det ett "måste". Därmed inte sagt att jag gillar sjukhus. 😊 Många varma och ljusa hälsohälsningar till dig.
basilica@live.se

Kommentera här: