Det händer något när du vilar.

Första  flyttmånaden är nu avklarad. Det mesta har gått riktigt bra och reparationsarbetet går framåt. Jag har i många år haft svårt att hålla uppe armarna när jag skall leta i höga skåp, så därför förvarar jag både kläder och andra ägodelar i lådor och plastbackar. Det har nu visat sig vara en stor fördel eftersom det underlättar både sortering och packning. Tomas Sjödin skriver i sin bok "Det händer när du vilar" att "vilan är en bro mot möjligheter" så det tar jag fasta på nu och sitter en stor del av dagarna i min fåtölj, där jag rensar lådor och planerar arbetsordning och andras arbete. Det här sättet att vila, handlar inte om att släppa taget, men stämmer bra med hans tankar om att vilan flyttas från först till sist. Att vila innan man behöver återhämtning, att vila innan krafterna tagit slut.
 
 
"Man behöver inte räck till.
Det räcker att man finns till.
Allt utöver det är bonus."
Tomas Sjödin
 
 
 
 
 
 
1 Delfinolinen i Viken:

skriven

Åh, vilka förståndiga och kloka ord från dig, min kloka vän uppåt landet :)
Det går bara inte att störta in i rust o flytt om inte armarna håller o krafterna inte finns som dom ska. Bara sitt du där och ordna upp i "härvan" - och låt dom andra med mer ork o kraft att använda sina armar och ben :)
Nu som först - har JAG börjat få upp liiite mer fart - så det går åt rätt håll iaf :)
Med en stor kraftgivande hälsokraamiz, skickar jag dom hjälpvilliga änglarna att hjälpa dig, där du sitter tryggt i fåtöljen :)
:D

Svar: Skönt att höra att du börjar må bättre. Nu ser vi fram emot en solig och bra vår. Hälsningar Maud
basilica@live.se

Kommentera här: