Årets julbord

När jag jag arbetade med nutritionsfrågor så pratade vi ofta om ”bra mat”. I dag handlar det också mycket om ”ren mat” och det kanske inte alltid är så lätt att skilja på dem. För mig som är känslig för vissa ämnen i maten så är ren mat bra mat, men bra mat är inte alltid ren mat. Min mage och mina slemhinnor har svårt att klara av alla frön, mandlar och andra baslivsmedel som hör till paleokosten så jag har provat många olika koster och efter år av testande så kan jag bara konstatera att ren mat med Viktväktartänk är det som är bra mat för mig.
 
Den här veckan har Viktväktarna släppt ett nytt program där flera naturella livsmedel som bönor, fisk, skaldjur, vissa kyckling och kalkonprodukter, ägg och naturell lättyoghurt släppt fria. Lägger man då till det som tidigare varit på den fria listan så blir Viktväktana ett mycket bra alternativ för mig och många andra.
 
 
 
Jag ser fram emot ett julbord med fisk, kyckling, ägg och skaldjur och många härliga långpromenader.
 
1 Karin:

skriven

Oj, det var en spännande nyhet. Kanske skall ge det en chans jag också.😊 God jul från mig.

Svar: Tack, gör det. Vi kan höras i mellandagarna.
basilica@live.se

2 Angelica Wåhlin:

skriven

Så skönt att du hittat nåt som funkar!

Svar: Ja, viktväktarna är
alltid ett säkert kort.
basilica@live.se

3 Delfinolinen i Viken:

skriven

Åh, så skönt det låter :)
Slemhinnorna är ju bara så viktiga för oss :)
Önskar dig all hälsosam lycka på nya vägen :)
Håller alla tummarna för ditt bästa välmående :) Så modig du är att introducera ditt tänk precis på julbordet också - har inte funkat så bra för mig faktiskt när jag hade familjen :(
Jag själv sätter ju ihop mitt eget koncept med ren mat sprängfylld med näring på alla nivåer - älskar fisk o även skaldjur (men länge se'n jag åt kaldjur faktiskt). Kyckling / kalkon går oxå bra ibland :) Charkprodukter undviker jag - är ju ingen ren produkt alls det. Nu frossar jag i grönkål, brysselkål, misosoppor med massor av variationer - ägg o fisk - massor av frukt o grönt alltså :) Smoothisar för förnyad kraft så här över jul o nyår sitter inte heller fel :)
Önskar dig en jättemysig o fin jul / nyår i kärlekens o hälsans tecken :)
Gott Nytt - nu är det gamla bortrensat o läkt, så vi fokuserar på allt det nya helande som nästa år för med sig :)
:D

Svar: Önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År.
basilica@live.se

Kommentera här: