Skrivcafé - ett rum för hälsa.

Så fort tiden går. Jag har nu börjat planera för den sista träffen i skrivarcirkel del 2. Eftersom det är den första skrivarcirkel som jag leder så kräver varje tillfälle noggrann planering. Vi har varvat teori med intressanta skrivövningar och mitt hopp är att deltagarna fått med sig grundkunskaper som de har nytta av i sitt fortsatta skrivande. Mina deltagare är fantastiska skrivare och gensvaret har varit mycket positivt och det finns nu önskemål om en tredje delkurs. Jag har också fått förfrågningar om att leda både dag och kvällscirklar under hösten, helgkurs under sommaren och att ingå i ett planerat projet där skrivkurs och hälsa skall vara en del av innehållet. Eftersom det är precis det här jag vill syssla med framöver som nybliven pensionär så ser framtiden riktigt ljus ut. Lagomt med intressanta arbetsuppgifter och tid för mig själv och de mina är precis det som jag önskar mig just nu. Jag kommer att skriva mer om innehåll och utformning av framtida skrivcirklar. Hör av dig om du är intresserad av att skriva, diskutera och fika tillsammans med mig och andra skrivintresserade deltagare. Ett skrivcafé är ett rum för HÄLSA.
 
Jag avslutar det här inlägget med några bilder från gubbens födelsedagsmiddag som vi passade på att bjuda tjocka släkten på i Åre under påskhelgen. 15 personer fanns på plats, endast äldsta dottern saknades (hon fyllde precis 50 år och befann sig i Italien). 
 
 
 
 
 
1 Delfinolinen i Viken:

skriven

Inget att oroa dig över min vän. Du klarar skriv-cirkeln galant, med din smittande värme och entusiasm - och kunnighet :)
Synd att JAG bor så långt ifrån :/
Men morgondagen bjuder på ett besök av en viss person - med inbakad myyyz :)
Vilken mat - ser jättefint ut :)
Att fira i Åre med nästan alla nära o fina - Lycka till, unnar jag dig verkligen :)
Änglakraaamiz,
:D

Svar: Tråkigt att du bor så långt bort. Hade varit roligt om du varit med i vår cirkel. Nyfiken på ditt besök 😊 Kram Maud
basilica@live.se

Kommentera här: